Academy - workhops en lezingen

De Hoenderdaal Academy is het platform van waaruit wij verschillende workshops en lezingen organiseren. De verschillende activiteiten hebben tot doel jou te inspireren en informeren over vitaliteit gerelateerde onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen ertoe bijdragen dat je meer fysieke, mentale en emotionele vrijheid voelt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien.

Veelal zijn de activiteiten gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, maar soms maken wij ook "uitstapjes" naar wijsheden uit andere delen van de wereld of ligt de nadruk wat meer op amusement. Eén ding hebben de activiteiten gemeen: de intentie is altijd om jou nog lekker in je vel te laten zitten!

Voor alle leden van Hoenderdaal zijn de activiteiten gratis. Niet leden zijn meer dan welkom maar aan hun vragen wij een financiële bijdrage welke wij doneren aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

 

'Weet wat je (m)eet'

maandag 16 september 2019

Natuurlijk weet je best wat “gezonde”- en “minder verantwoorde” voeding is. Maar ben je geïnteresseerd in een duidelijke uitleg over wat voeding nu eigenlijk voor je lichaam en geest doet, hoe alles wat je eet, in verhouding staat tot...

'Langer leven, langer vitaal'

maandag 21 oktober 2019

Onze gemiddelde leeftijd gaat steeds verder omhoog en met stip op 1 staat de wens: zo lang mogelijk zelfstandig, mobiel en gezond te blijven. 
We hebben helaas niet overal invloed op maar kunnen de natuur wel een handje helpen.

'Beter slapen = beter presteren'

woensdag 20 november 2019

In deze workshop inventariseren we jouw persoonlijke doezelscore. Hierna ontdek je hoe je invloed kunt uitoefenen op je slaapkwaliteit, worden de bekende...

academy logo 400
Inschrijven... 

Op de academykalender

16sept
maandag 16 september
'Weet wat je (m)eet'

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal