Academy - workhops en lezingen

De Hoenderdaal Academy is het platform van waaruit wij verschillende workshops en lezingen organiseren. De verschillende activiteiten hebben tot doel jou te inspireren en informeren over vitaliteit gerelateerde onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen ertoe bijdragen dat je meer fysieke, mentale en emotionele vrijheid voelt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien.

Veelal zijn de activiteiten gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, maar soms maken wij ook "uitstapjes" naar wijsheden uit andere delen van de wereld of ligt de nadruk wat meer op amusement. Eén ding hebben de activiteiten gemeen: de intentie is altijd om jou nog lekker in je vel te laten zitten!

Voor alle leden van Hoenderdaal zijn de activiteiten gratis. Niet leden zijn meer dan welkom maar aan hun vragen wij een financiële bijdrage welke wij doneren aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

 

'Spoedcursus gezond leven'

woensdag 5 juni 2019

Ontdek de kracht van leefstijl en hormonen:
Ralph Moorman vertelt hoe je met een aantal veranderingen in je leefstijl jouw hormonen weer in balans kunt brengen. Stel tijdens deze lezing jouw prangende vraag!
Wil je alvast weten welke...

Body & Mind: 'Blij de zomer in!'

zondag 16 juni 2019

Body & Mind, blij de zomer in

In de zomer is de energie volop in beweging en geeft de zon je een flinke dosis energie. De zomer nodigt uit tot genieten, blij zijn, plezier maken – en wie wordt er niet blij als de...

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal