Skip to main content
fitnesscentrum-sportschool-driebergen

Fitness & Groepslessen

Gratis dagpas!

Maak gratis kennis met onze gym

Reserveer een groepsles!

Diverse groepslessen

MyWellness

Volg je progressie

Werken aan je spierkracht, conditie, coördinatie of lenigheid? Onze moderne gym biedt jou diverse mogelijkheden zoals fitness, groepslessen, crossfit-achtige of HIT-trainingen om je sportieve doelstellingen te bereiken. Hulp nodig bij het behalen van je doelstellingen? Begeleiding door ons enthousiaste team is onderdeel van je abonnement, net als het gebruik van de sauna en douches!

Cardio Fitness & Krachttraining

De gym is volledig uitgerust met moderne en veilige apparatuur van Technogym inclusief het Wellness System. Hiermee kun je effectief en veilig trainen en bovendien je progessie monitoren. Onze enthousiaste en vakkundige trainers zijn je graag van dienst bij het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma, het afnemen van diverse testen & metingen en het motiveren om je sportieve doelstellingen te realiseren. Na afloop van je training kun je heerlijk ontspannen in de sauna. 

fitness-driebergen-hoenderdaal
fitness-milon-driebergen

Milon Cirkel

De Milon Cirkel is een uniek fitnessconcept dat meer resultaat garandeert dan reguliere fitness en dit in slechts 35 minuten per training! De Milon Cirkel is een fitnesscircuit voor iedereen die weinig tijd heeft, reguliere fitness saai vindt en/of weinig resultaat boekt. Op het Milon garantie abonnement geven wij een unieke resultaatsgarantie. Ben je niet tevreden na 3 maanden, dan krijg je je geld terug! De voorwaarde hiervoor is dat je minimaal 20x 35 minuten komt trainen in 3 maanden tijd.

Groepslessen

Wekelijks geven wij diverse groepslessen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het leuke van groepslessen volgen is dat je samen met anderen bezig bent. Het is gezellig, werkt stimulerend en je leert nieuwe mensen kennen. 

groepsles-fitness-hoenderdaal-driebergen

BodyBalance

Bodybalance is een body & mind groepsles en maakt gebruik van de traditionele yoga, pilates en thai chi. Doe mee en kom in balans!

BodyPump

Bodypump is fitness op muziek. Met behulp van een barbell (stang met gewichtjes) wordt de spierconditie en spierversteviging van het hele lichaam getraind.

X-Core

De Xcore trainer is een gekleurde buis gevuld met grit. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in een rondom de spieren een extra mechanishce belasting. Ervaar een ultieme en unieke core training en train in 45 minuten optimaal je conditie, spierkracht en bindweefsel.

Spinning

Spinning is razend populair en niet meer weg te denken bij Hoenderdaal. Het is een dynamische en stimulerende fietstraining waarbij zonder competitie op het ritme van de muziek een denkbeeldig tour moet worden gefietst.

Het Polar GX-systeem voegt iets toe aan de spinning. De hartslag van iedere deelnemer wordt live op een groot scherm weergegeven en is zichtbaar voor zowel deelnemers als de instructeur. De instructeur ziet de inspanning van de deelnemers en geeft aan op welke hartslagen er gesport moet worden en motiveert iedere deelnemer naar het juiste inspanningsniveau. Het is een systeem dat motiveert waardoor je zeer doelgericht aan het sporten bent en misschien wel het belangrijkste, het is waanzinnig leuk via dit systeem te sporten. Na afloop van de les krijgen alle deelnemers een rapport gemaild van de spinningles.

Zumba

Zumba is een dansprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals de Salsa, Merenque, Samba en Cumbia. Schudden maar met die heupen!

BodyShape

Bodyshape is een gevarieerde workout voor iedereen die wil werken aan conditie en figuur. Low impact aerobics worden tijdens deze les gecombineerd met spierversterkende oefeningen voor met name de benen, billen en buik.

BodyFit

Bodyfit is een groeples voor senioren (55+). Bewegen op muziek waarbij relatief eenvoudige bewegingen worden gemaakt met een lage intensiteit en veel herhalingen. Hierdoor worden de spieren en gewrichten los en soepel.

Small Group training

Tijdens de Small Group lessen staan je intense, dynamische groepstrainingen te wachten. Kettlebells, zandzakken, hordes, boksdrills op de bokszak, slamropes: niets is in deze les te gek. Een energieke trainer zorgt ervoor dat je alles uit je workout haalt en dat je hoofd even helemaal leeg is. Elke les is voor iedereen een uitdaging. In de lessen zal je een euforisch gevoel ervaren: met Small Group wordt je training een beleving, vol passie en plezier!Tijdens de Small Group lessen staan je intense, dynamische groepstrainingen te wachten. Kettlebells, zandzakken, hordes, boksdrills op de bokszak, slamropes: niets is in deze les te gek. Een energieke trainer zorgt ervoor dat je alles uit je workout haalt en dat je hoofd even helemaal leeg is. Elke les is voor iedereen een uitdaging. In de lessen zal je een euforisch gevoel ervaren: met Small Group wordt je training een beleving, vol passie en plezier!

Small Group is hét revolutionaire functionele trainings programma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! Small Group is een kleine groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijk manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep. Het materiaal is uitdagend, de coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij Small Group allemaal om draait!

Insane is een intensieve intervaltraining met lange periodes van zware inspanning en een korte rust. Net genoeg om even op adem te komen. De oefeningen worden gedaan vanuit eigen lichaamsbeweging waarin kracht, balans, coordinatie en conditie de steekwoorden zijn. Dit is de uitdaging om jezelf in no time in conditie te krijgen.

Buikspierkwartier is een workout van 15 minuten waarin buikspieroefeningen en oefeningen voor de onderrugspieren aan bod komen. Iedereen kan dit op eigen niveau volgen.

Begeleiding

Hoenderdaal staat in de regio bekend om haar goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Voor deze begeleiding kan je rekenen op een enthousiast en vakkundig team van trainers. Al onze trainers hebben minimaal hun fitnesstrainer A of soortgelijk diploma, maar de meeste trainers hebben dit aangevuld met bijvoorbeeld fitnesstrainer B, vitaliteitscoaching, gewichtsconsulent, fysiotherapie, medical trainer of een specifieke kracht- en conditietrainer opleiding.

fitness-begeleiding-driebergen
personaltraining-fitness-hoenderdaal-driebergen

Personal Training

Hoenderdaal biedt standaard goede begeleiding. Echter, sommige mensen hebben behoefte aan wekelijkse intensievere persoonlijke begeleiding. Hiervoor biedt personal training een uitkomst. Het boeken en de betaling van een personal training sessie gaat rechtstreeks via de betreffende trainer. Meer informatie over de trainers vind je via de buttons met hun naam.

Preventie centrum

Voor velen is het een vraagstuk, hoe herstel ik op een verantwoorde manier van het COVID-19 virus. Wij van Hoenderdaal, tevens gecertificeerd preventiecentrum vanuit NL Actief, hebben een begeleidingsprogramma opgesteld. Het doel van dit begeleidingsprogramma is zowel hart/long conditie als ook de spierkracht verbeteren en de bewegingsdoelen van de sporter te behalen....

fitness-driebergen

Tarieven Fitness

Het afsluiten van een fitness abonnement of het aanschaffen van een strippenkaart kan momenteel alleen fysiek op de locatie. Onze medewerkers van de receptie of fitness afdeling helpen je graag verder.

 1x per week

 Abonnement 12 mnd

 € 47,95 p/m (€ 11,07 per week)

 (Maandelijks opzegbaar € 54,95)

 Onbeperkt

 Abonnement 12 mnd

 € 59,95 p/m (€ 13,83 per week)

 (Maandelijks opzegbaar € 68,95)

JEUGD/STUDENTEN

 Abonnement 12 mnd

 € 39,95 p/m (€ 9,22 per week)

 (Maandelijks opzegbaar € 45,95)

 MILON GARANTIE*

 Abonnement 12 mnd

 € 69,95 p/m (16,14 per week)

(*Minimaal 20 trainingen in 3 maanden tijd)

 

 All Inclusive

 Abonnement 12 mnd

 € 78,95 p/m (€ 18,22 per week)

 (Maandelijks opzegbaar € 84,95)

 Familie*

 Abonnement 12 mnd

 € 155,00 p/m (€ 35,77 per week)

 *maximaal 5 personen uit één gezin.

STRIPPENKAART

 10x kaart fitness/yoga & pilates € 150,-

 

 

 

Inclusief: 

 • Begeleiding fitness professional
 • Groepslessen/vrije fitness
 • Testen en metingen
 • Evaluaties
 • Gratis gebruik sauna & douche

Je traint op de nieuwste Technogym apparatuur en je prestaties worden, indien gewenst, opgeslagen in de Cloud!

Waarom Hoenderdaal?

 • Eerste maand altijd proef maand (je betaalt deze wel, maar kan, indien gewenst, nog van je eventuele jaarcontract af)
 • Keuze voor maandelijks opzegbare abonnementen
 • Geen inschrijfgeld
 • Diverse groepslessen
 • Veilige omgeving (AED en EHBO)
 • Mogelijkheid tot onderbreken van het abonnement (familie abonnement alleen voor alle gezinsleden)

Hoenderdaal is aangesloten bij

  Een korte impressie!

  Wellicht kunnen bewegende beelden je inspireren om bij ons te komen bewegen. Zien we je snel?