Skip to main content

Over ons

Stichting Health Center Hoenderdaal is een toonaangevend multifunctioneel sportcentrum op de Utrechtse Heuvelrug. Ontspanning, ontmoeting en overwinning is waar het om draait. Sport is hiervoor een prachtig middel.

Hoenderdaal beschikt over een veilige en moderne binnen- en buitenaccommodatie met een zeer ruim aanbod van sportieve, recreatieve en educatieve activiteiten voor mensen die kwaliteit, toegankelijkheid en respect voor anderen waarderen. Daarnaast onderneemt en ondersteunt Hoenderdaal maatschappelijke activiteiten waarin sport een verbindende rol kan vervullen. Hiermee draagt Hoenderdaal bij aan een fijne leefomgeving in de regio. Een gepassioneerd & deskundig team, bestaande uit ongeveer 70 medewerkers, staat 360 dagen per jaar klaar voor de gasten. De onderscheidende bedrijfscultuur is vastgelegd in het Bravo² gedragskompas waar alle medewerkers zich aan hebben geconformeerd. Bravo² is een acroniem dat staat voor Bekwaam, Resultaatgericht, Aandacht, eigen Verantwoordelijkheid en Open & Overtreffen van verwachtingen. De organisatie wordt aangestuurd door één statutair directeur/bestuurder. Een vijfkoppige vrijwillige Raad van Toezicht ziet toe op de uitvoering van het beleid en de financiën. 

Hoenderdaal is een ambitieuze werkgever en biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het team bestaat uitsluitend uit kwaliteit en gastgedreven professionals die gaan voor het beste resultaat. Daarnaast is Hoenderdaal een erkend leerbedrijf en wordt stagiaires de mogelijkheid geboden hun professionele vaardigheden te ontwikkelen. Sbb beeldmerk