• bridge-bridgeles-driebergen-utrechtse-heuvelrug

  Denksport

Fitness for the mind. Zo luidt de slogan op de site van de Nederlandse Bridge Bond. Een denksport die de geest sterk oefent. Bij Hoenderdaal zijn verschillende bridgeverenigingen actief. Daarnaast tref je een bridgeschool die lessen voor alle niveaus organiseert. 

Bridgeles

Wil je leren bridgen of je bridgespel verbeteren, dan kun je bij bridgeschool Bridgewijs terecht. Wereldkampioen Simon de Wijs en Europees kampioen Tim Verbeek delen graag hun kennis met jou en geven diverse cursussen op Hoenderdaal. Mocht je meer informatie willen vinden of al gelijk willen inschrijven, dat kan op de website bridgewijs.nl.

bridgeles-driebergen

Bridgeverenigingen

 • Sans Souci

  Sans Souci speelt op maandagmiddag bij Hoenderdaal. Meer informatie over Sans Souci vind je hier: https://2502.bridge.nl/

 • 16-04-96

  Bridgeclub 16-04-96 is een club met ca 80 leden en speelt op dinsdagmiddag op Hoenderdaal in een A- en een B-lijn. Het bridgejaar loopt van september tot en met mei. Behalve competitiebridge zijn er ook speciale wedstrijden, zoals een kerstdrive, boerenkooldrive, voorjaarsdrive en slotdrive. De ervaring heeft geleerd dat de club zowel geschikt is voor beginnende als voor gevorderde bridgers. Voor meer informatie over de club kun je contact opnemen met de secretaris, Tom Schalekamp via telefoon 06-22921224 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • DBV

  DBV speelt op dinsdagavond van 19.45-23.00 uur bij Hoenderdaal. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er is een mogelijkheid voor proefspelen. Meer informatie via: Cees Kramer, voorzitter e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ilona Vink, secretaris: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • ABCD

  ABCD speelt op donderdagavond van 19.45 uur in twee lijnen op Hoenderdaal. De club telt momenteel ongeveer 8o leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De competitie periode loopt van september t/m eind mei. Met Kerst en Pasen verzorgen leden speciale drives. Je kunt, zonder enige verplichting of kosten, 4 avonden komen spelen. Een unieke gelegenheid, niet alleen om de sfeer te komen proeven, maar ook om ervaring op te doen en voor jezelf te beslissen of bridgen in clubverband iets voor je is. In de zomermaanden wordt er ook gespeeld. Deze bridgeavonden zijn voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over ABCD vind je op: https://2005.bridge.nl . Je kunt ook informatie inwinnen bij de secretaris (Marianne de Witte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of wedstrijdleider (Dirk Jan Smit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Contactgegevens

 • Health Center Hoenderdaal

 • Hoendersteeg 7

 • 3972 NA Driebergen
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal