Skip to main content

Competitie

Bij TV Risenborgh kan je verschillende soorten competitie spelen. Er zijn teams actief op de donderdagochtend, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Zie voor meer informatie over de competitie www.knltb.nl/tennissers/competitie

Wil je meedoen aan de competitie stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook als je nog geen team hebt kun je opgegeven. Wij kijken dan naar de mogelijkheden.

Voor het deelnemen aan de najaarscompetitie hoef je geen minimale speelsterkte hebben of heel goed te kunnen tennissen. Bij de competitie-indeling houdt de KNLTB rekening met de speelsterkte van de teamleden waardoor iedereen tegen spelers van zoveel mogelijk hetzelfde niveau speelt.

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitiezoeker/?keyword=T.V.%20Risenborgh&#3

Wil je weten hoe jouw team er voor staat? Klik dan hier, je hoeft dan alleen T.V. Risenborgh in te vullen en je team te selecteren.

VCL: Marc Bijlsma  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.