Skip to main content

Uitbreiding vrije fitness faciliteiten!

hoenderdaalUitbreiding vrije fitness faciliteiten!

Wij hebben tof nieuws! Binnen nu en ongeveer 6 weken gaan wij onze (vrije) fitnessruimte uitbreiden met extra mogelijkheden om o.a. te squaten, deadliften, bench pressen & snatchen. De 3D-impressie hiernaast geeft je alvast een idee hoe het gaat worden.

Onze huidige Funxtion ruimte zal omgetoverd worden tot een Crossfit-achtige ruimte. De afgelopen maanden is de populariteit van deze trainingsvorm enorm toegenomen en de huidige capaciteit in de fitnesszaal is niet meer voldoende op sommige (piek)momenten. In ons onlangs gehouden klanttevredenheidsonderzoek werd deze feedback ook vaak gegeven.

Voor een deel zal deze nieuwe ruimte nog steeds gebruikt blijven worden voor onze small group trainingen, maar wij ontkomen er helaas niet aan om deze programmering op sommige momenten aan te passen. Hierover volgt z.s.m. nadere berichtgeving.

De nieuwe ruimte is straks nog steeds geschikt om te gebruiken voor grondoefeningen en/of stretchen, maar omdat er wellicht minder ruimte zal zijn dan in de huidige opstelling, zullen wij ook onze groepsleszaal hiervoor ter beschikking stellen op de momenten dat er geen groepslessen plaatsvinden.

De komende weken zullen de werkzaamheden (o.a. nieuwe vloer en schilder werkzaamheden) voor deze metamorfose starten. Om deze reden zullen er op sommige dagen small group trainingen uit het rooster worden gehaald.

Wij zijn ervan overtuigd hiermee onze faciliteiten een mooie upgrade te geven en wensen je alvast heel veel trainingsplezier!

Team Hoenderdaal