Skip to main content

Inschrijfformulier Handicap 54 Cursus

De logische stap na de baanpermissiecursus is het halen van je handicap 54. Dit kan middels privéles of via het volgen van de Handicap 54 cursus. De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur in groepjes van maximaal 12 personen. De lessen staan in het teken van het behalen van de vaardigheden op het niveau van handicap 54. De cursus kost € 139,- en is inclusief gebruik van clubs & ballen en accommodatie tijdens de lessen. Daarnaast mag je tijdens de cursusperiode kosteloos de oefenfaciliteiten gebruiken. De cursus wordt op verschillende dagen en tijdstippen gegeven. Na de cursus ben je als het goed is in staat om een qualifying kaart te lopen op het niveau van handicap 54 (18 stablefordpunten over 9 holes of 36 stablefordpunten over 18 holes).

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

DE HANDICAP 54 CURCUS IS INCLUSIEF:

  • Aansluitend in 5 weken: 5 lessen van 1 uur in groepjes van maximaal 12 personen.
  • Inclusief gebruik driving range, golfballen, chipping & putting green en golfclubs tijdens de les. Tijdens de cursus periode kun je bovendien kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten (exclusief driving range ballen).
  • Gebruik van golfclubs tijdens de les is inbegrepen of je huurt een halve set tijdens de cursusperiode. Als je al een set hebt gehuurd tijdens de baanpermissiecursus kun je deze gebruiken voor de Handicap 54 cursus.

KOSTEN:

De handicap 54 cursus kost € 155,- inclusief btw en wordt na inschrijving automatisch geïncasseerd. (prijswijzigingen voorbehouden)

EXTRA: Let op deelname aan de Handicap 54 cursus kan alleen na deelname aan de baanpermissie cursus!

Je kunt bij Hoenderdaal een golftas inclusief golfclubs huren voor de periode van de cursus voor € 50,- huur en € 50,- borg. Op deze manier kun je ook tussen de lessen door komen oefenen. Besluit je na afloop van de cursus eigen materiaal in onze shop aan te schaffen, dan ontvang je dit bedrag als korting bij een minimale besteding van € 300,-.Ongeldige invoer

BESCHIKBAARHEID

De handicap 54 cursus wordt in het voor- en najaar op verschillende dagen en tijdstippen gegeven. In de winterperiode (november t/m maart) worden groepjes gestart bij voldoende animo. Je kunt wel je voorkeur voor dag en tijd opgeven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving met de definitieve startdatum en tijden.
Ongeldige invoer
*Graag aankruisen op welke dagdelen je beschikbaar bent. Startdatum en tijden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.
Middels dit formulier ga je ermee akkoord dat het totale bedrag (cursusgeld, inclusief eventuele huur van golfclubs) door incassant ID NL94ZZZ411807210000 automatisch wordt afgeschreven van bovenstaand IBAN-nummer.
Ongeldige invoer