Skip to main content

Duco Mienis wint de maandelijkse Jos Mulder Carrosserie

hoenderdaalDuco Mienis wint de maandelijkse Jos Mulder Carrosserie

Dit was het tweede jaar dat we met een aangepaste opzet van de maandelijkse Jos Mulder Carrosserie competitie voor lage handicappers (onder de 30) de finale hebben gespeeld. De resultaten van de eerder gespeelde wedstrijden in deze competitie telden mee voor de score van de finale. Op deze manier hebben spelers die het hele jaar goed hebben gespeeld daar voordeel van tijdens de finale.

Uitslag finalewedstrijd

Hierdoor waren er ook twee uitslagen, zowel voor de finale wedstrijd als de gehele competitie.

Voor de finale wedstrijd was er een gedeelde 2e/3e en 4e/5e plaats die uiteindelijke bepaalt is door de laagste handicap. De uitslag is als volgt:

1e plaats met netto 54 slagen, Noe Sandong

2e plaats met netto 55 slagen, Hans Verduijn

3e plaats met netto 55 slagen, Jorden Kassing

4e plaats met netto 56 slagen, Duco Mienis

5e plaats met netto 56 slagen, Jan Janssen

Uitslag competitie

Doordat de punten in de finale dubbel tellen, is dit van grote invloed op de uitslag van de competitie. Slechts 1 speler die voor de finale wedstrijd in de top 5 stond in het klassement, is ook in de finale in de top 5 geëindigd. Daarmee is Duco Mienis met 51 punten dan ook de absolute winnaar van de competitie voor Lage handicappers, de Jos Mulder Carrosserie. De algehele uitslag is als volgt:

1e prijs met 51 punten, Duco Mienis

2e prijs met 45 punten, Jan Janssen

3e prijs met 41 punten, Noe Sandong

3e plaats met 41 punten, Henk van der Mispel

3e plaats met 41 punten, Jorden Kassing

Namens de sponsor Jos Mulder Carrosserie in Bunnik verzorgde Jos en Ans de uitreiking van de prijzen voor de 1e, 2e en 3e plaats.

Dankzij het enthousiasme van onze sponsor hebben we weer een geweldige competitie gehad met een prachtige prijs en werd tijdens de uitreiking bekend gemaakt dat we ook volgend jaar het toernooi kunnen organiseren met de hoofdsponsor Jos Mulder Carrosserie in Bunnik.

Tot volgend jaar!