NIEUWS

TV Risenborgh, Corona & de ClubApp

Belangrijkste Corona regels: "update 1 juli" 

Gelukkig zijn de meeste regels verdwenen net als het Corona virus. Toch blijven we waakzaam en voorzichtig

  • Iedereen moet vanuit huis een baan reserveren. Meer informatie vind je in de bijlage “Thuis afhangen met de ClubApp” · Alleen als je (nog) niet gebruik maakt van de app kun je bij het afhangbord in de hal terecht.       
  • Ga tijdens het tennissen niet dichtbij elkaar zitten (bankje of stoelen)
  • Geef geen high fives.
  • Wissel van baanhelft met de klok mee.  

Veiligheid staat voorop! Daarom is het belangrijk dat iedereen de Corona maatregelen serieus neemt en zich aan de afspraken houdt. Wij verwachten dat iedereen op de hoogte is van de afspraken omtrent veiligheid op en rond de baan.

Als KNLTB tennisvereniging zijn wij gebonden aan de richtlijnen die het mogelijk maken weer te kunnen tennissen. Laat daar geen misverstanden over bestaan. We moeten ons daaraan houden, ook al vind je sommige regels wellicht niet logisch of praktisch. Samen lossen wij het op!

De gemeente is verantwoordelijk voor het handhaven van de noodverordening. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de noodverordening zijn maatregelen mogelijk zoals het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen tot zelfs het weer sluiten van de accommodatie  

Wij wensen jullie veel tennisplezier 

 

Uitleg installatie KNLTB ClubApp en digitaal afhangen op afstand

Bij de opstarten van het tennis in coronatijd voor zowel jeugd als senioren geldt dat altijd op afspraak wordt getennist. Iedereen wordt gevraagd vooraf via het digitale afhangbord in de KNLTB ClubApp een speeltijd af te hangen. Op de site van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de installatie en het gebruik van de KNLTB Clubapp. Heb jij de nieuwste versie van de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download die dan in de Apple store (IOS) of Google play (Android). Selecteer vervolgens je vereniging (zoek op “Risenborgh”) en vul je bondsnummer in en geef je wachtwoord op. Als je die niet (meer) weet kies dan voor ‘reset’. Je krijgt dan de mogelijkheid een (nieuw) wachtwoord in te stellen via een link op je e-mailadres waarmee je bekend bent bij de KNLTB. Het kan zijn dat de reset niet werkt, bijvoorbeeld omdat je de ClubApp nooit eerder hebt gebruikt. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.

Instructie voor Digitaal afhangen In de ClubApp is het vervolgens vrij simpel:

1. Open de App

2. Click op het tweede icoon onderaan het scherm “Spelen”

3. Click rechtsboven op “Baan reserveren”

4. Kies een tijdstip voor vandaag of click rechtsboven via het kleine agenda icoontje om de agenda open te klappen en een datum en tijdstip te kiezen

5. Click op een groen plusje om een tijdstip te reserveren

6. Voeg een speler toe door op het zwarte plusje te clicken (via zoeken kan je iemand selecteren), selecteer de speler, en click onderaan op “Speler toevoegen”

7. Click vervolgens op “reserveren”

8. De reservering is vervolgens te zien bij “home”(1e vakje links onderaan het scherm)

9. Zowel jij als je medespeler(s) ontvangen per mail een bevestiging van de reservering.

Je hoeft je reservering op afstand op dit moment NIET te bevestigen op het digitale afhangbord op de club. Dit om onnodig gebruik van het digitale afhangbord op de club te voorkomen. Een overzicht van alle veelgestelde vragen vind je op de website van de knltb.nl/clubapp.

TV Risenborgh, Corona & de ClubApp

 

Bijlage: Handleiding Clubapp

share on: 

Op de kalender

24sept
donderdag 24 september
Hoenderen 1
24sept
donderdag 24 september
Hoenderen 2
24sept
donderdag 24 september
Hussel
26sept
zaterdag 26 september
Zaterdagavond wedstrijd
27sept
zondag 27 september
Beginnerswedstrijd
01okt
donderdag 01 oktober
Hoenderen 1
01okt
donderdag 01 oktober
Hoenderen 2
01okt
donderdag 01 oktober
Hussel
08okt
donderdag 08 oktober
Hoenderen 1
08okt
donderdag 08 oktober
Hoenderen 2

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal