NIEUWS

Breaking: Fitness Wonderland (open lucht gym) en meer...!

Breaking: Fitness Wonderland (open lucht gym) en meer...! hoenderdaal driebergen

Dat ons fitnesscentrum dicht is, betekent niet dat jij de komende tijd stil hoeft te zitten. Integendeel! Wij zijn inmiddels druk bezig met verschillende alternatieven zodat wij jou kunnen blijven inspireren en motiveren om in beweging te blijven.

De volgende mogelijkheden staan (zeer binnenkort) tot je beschikking:

Fitness Wonderland
Iedereen die in de zomer al bij ons lid was, kent dit nog onder de naam “Training with a view”. Wij zullen de eerste verdieping van de driving range weer inrichten als open lucht gym met winterse sferen. Ondanks de sluiting van ons fitnesscentrum kun je dan toch je krachttraining blijven doen! Wij hebben gisteren groen licht gekregen van de gemeente om dit weer op te tuigen. Leg je trui en muts dus alvast klaar, want de planning is dat je vanaf medio volgende week terecht kunt in ons Fitness Wonderland! Wij zouden het super tof vinden als je #fitnesswonderland gebruikt als je je training vast legt op social media. Meer info volgt snel!

Outdoor small group trainingen
Op het grasveld van onze buren van FC Driebergen zullen wij vanaf volgende week dinsdag weer functionele buiten trainingen verzorgen in groepjes van maximaal 10 personen waarbij in vaste tweetallen wordt gewerkt. Je kunt je hiervoor inschrijven via de MyWellness app.

Live online groepslessen
Zet de meubels maar aan de kant want vanaf a.s. maandag zullen wij een aantal lessen live gaan geven via de MyWellness app. Zumba, Body Balance, Xcore, etc. Je vertrouwde instructeur of instructrice komt gewoon naar jouw woonkamer en wij beloven dat zij online net zo leuk en knap zijn als in het echt! Doe jij mee?

Workout bibliotheek met thuis trainingen
Bij onze leverancier Technogym hebben wij een bibliotheek met diverse thuis trainingen aangeschaft die vanaf heden beschikbaar zijn in de app onder de naam “trainingen voor thuis”. Tevens zullen wij in dit gedeelte van de app regelmatig ook trainingen met onze eigen trainers toevoegen. Al die knappe modellen in de voorgeprogrammeerde trainingen gaan immers ook vervelen op den duur…?

Yoga & pilates via Zoom
Vanaf a.s. maandag zullen wij ook diverse yoga & pilates lessen live via Zoom aan gaan bieden. Normaal moet je een apart abonnement hebben (of all inclusive lid zijn) voor het gebruik van de yoga & pilates lessen, maar wij maken deze periode de lessen voor al onze leden toegankelijk. Een beetje geestelijke en lichamelijk balans is immers in deze uitdagende tijd voor velen geen overbodige luxe. Installeer alvast Zoom op je telefoon, laptop of tablet. De toegangscodes worden binnenkort via email (abonneer je op onze nieuwsbrief via de homepage) met je gedeeld! Namasté

Wij hopen dat je komende tijd vooral blijft zien wat nog wel mogelijk is en waarvan je nog steeds kunt genieten en dankbaar voor kunt zijn. Ook die mindset draagt bij aan vitaliteit. Er blijven in ieder geval genoeg mogelijkheden om in beweging te blijven en wij helpen je daar graag bij. Wij zien je dan ook graag weer live of online bij één van bovenstaande trainingen!

Blijf gezond & in beweging!

 

share on: 

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal