• FITNESS

  FITNESS

  Wij geven je advies over training, voeding en gedragsverandering...

  Lees Meer...

 • PADEL

  PADEL

  De snelst groeiende sport op Hoenderdaal

  Lees Meer...

 • GOLF

  GOLF

  Heerlijk buiten 18 holes lopen of werken aan je techniek met één van onze pro's...

  Lees Meer...

 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Gezellig samen sporten op muziek...

  Lees Meer...

 • YOGA

  YOGA

  Even een momentje voor jezelf in onze yogastudio...

  Lees Meer...

 • TENNIS

  TENNIS

  Tennisles, competitie of gewoon lekker vrij spelen. De keuze is aan jou...

  Lees Meer...

 • SQUASH

  SQUASH

  Leef je lekker uit op de squashbaan na een dag hard werken...

  Lees Meer...

 • SPORTCAFE

  SPORTCAFE

  Lekker een gezonde maaltijdsalade of gewoon een biertje met een bitterbal...

  Lees Meer...

 • ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ONTSPANNING, ONTMOETING & OVERWINNING

  ...je haalt het bij Hoenderdaal!

Fitness with a view (open lucht gym)

Fitness with a view (open lucht gym) Hoenderdaal Driebergen

Dat ons fitnesscentrum dicht is, betekent niet dat jij stil hoeft te zitten. Integendeel! De volgende mogelijkheden staan momenteel tot je beschikking:

Fitness with a view
De eerste verdieping van de driving range op de golfbaan hebben wij ingericht als open lucht gym. Ondanks de sluiting van de sportscholen kun je bij ons dus toch je krachttraining blijven doen! Wij geven ruimte aan 15 personen per uur. Je kunt o.a. deadliften, squaten, bankdrukken, chinnen, etc. Daarnaast hebben wij een aantal spinning fietsen staan voor je warming up of cooling down. Inschrijven gaat via de MyWellness app.

Outdoor small group trainingen
Op het grasveld van onze buren van FC Driebergen geven wij functionele buiten trainingen in groepjes van maximaal 10 personen waarbij in vaste tweetallen wordt gewerkt. Je kunt je hiervoor inschrijven via de MyWellness app.

Live online groepslessen
Zet de meubels maar aan de kant want wij geven een aantal lessen live via de MyWellness app. Zumba, Body Balance, Xcore, etc. Je vertrouwde instructeur of instructrice komt gewoon naar jouw woonkamer en wij beloven dat zij online net zo leuk en knap zijn als in het echt! Doe jij mee?

Workout bibliotheek met thuis trainingen
Bij onze leverancier Technogym hebben wij een bibliotheek met diverse thuis trainingen aangeschaft die vanaf heden beschikbaar zijn in de app onder de naam “trainingen voor thuis”. Tevens zullen wij in dit gedeelte van de app regelmatig ook trainingen met onze eigen trainers toevoegen. Al die knappe modellen in de voorgeprogrammeerde trainingen gaan immers ook vervelen op den duur…?

Yoga & pilates via Zoom
Wij geven diverse yoga & pilates lessen live via Zoom. Normaal moet je een apart abonnement hebben (of all inclusive lid zijn) voor het gebruik van de yoga & pilates lessen, maar wij maken deze periode de lessen voor al onze leden toegankelijk. Een beetje geestelijke en lichamelijk balans is immers in deze uitdagende tijd voor velen geen overbodige luxe. De toegangscodes kun je vinden via de button "online trainingen" op onze homepage.

Wij hopen dat je komende tijd vooral blijft zien wat nog wel mogelijk is en waarvan je nog steeds kunt genieten en dankbaar voor kunt zijn. Ook die mindset draagt bij aan vitaliteit. Er blijven in ieder geval genoeg mogelijkheden om in beweging te blijven en wij helpen je daar graag bij. Wij zien je dan ook graag weer live of online bij één van bovenstaande trainingen!

Blijf gezond & in beweging!

 

share on: 

Maak kennis met tennis: 6 lessen voor€ 89,-

Tennis is momenteel enorm in trek omdat het veilig in de buitenlucht wordt gespeeld en afstand houden geen probleem is. Bovendien is een potje...

Startcursus Padel: 5 lessen voor € 85,-

Padel is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland. Ook bij Hoenderdaal zien wij dat de sport enorm aan populariteit heeft gewonnen en...

Golfstart: in 5 lessen je NGF baanpermissie!

Omdat binnen sporten nog niet mag, is dit de tijd om te leren golfen! Tijdens de NGF baanpermissiecursus leren wij je alle golfvaardigheden,...

Contactgegevens

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen
Utrechtse Heuvelrug
0343-529333
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Health Center Hoenderdaal